Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Průhledná popisovací fólie na křídyNově jsme naskladnili průhlednou samolepicí folii-na křídy. Folie, na kterou jde opakovaně psát... arr3Průhledná popisovací fólie na fixyNově jsme naskladnili průhlednou samolepicí folii-na fixy. Folie, na kterou jde opakovaně psát... arr3STATICKY NABITÉ PAPÍRY!Novinka na českém trhu! Magnetický papír je založen na jedinečné patentované technologií s názvem... arr3Magnetická samolepicí tapeta- BAREVNÁMagnetická samolepicí tapeta- BAREVNÁ ZDE ... arr3Věrnostní program Věrnostní program pro naše zákazníky Nakupujete u nás pravidelně? Využijte výhod...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 290,00 Kč (10,71 Eur)
skladem
naše cena 399,00 Kč (14,74 Eur)
skladem
naše cena 599,00 Kč (22,13 Eur)
skladem

naše cena 520,00 Kč (19,21 Eur)
skladem
naše cena 910,00 Kč (33,62 Eur)
na objednávku
naše cena 3 450,00 Kč (127,47 Eur)
na objednávku

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Michal Pilát, se sídlem Konská 524, 739 61 Třinec, IČ 73843784, zapsaná u Živnostenského úřadu v Třinci pod č.j.: 54754/07/ŽÚ/Fi/3343 a ev.č.: 38203-36188 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@magneticka-tapeta.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů